Sportpoint Teamcenter Brabant investeert in jouw vereniging

Sportpoint Teamcenter Brabant

Sportpoint Teamcenter Brabant heeft een aantal toonaangevende sportmerken waarvan zij dealer is. Onder ander ERREA, JAKO , Stanno en Hummel zijn de werken waar Sportpoint Teamcenter Brabant dealer van is. Teamcenter Brabant is een dochteronderneming van Teamcenter Waasland en Teamcenter Zeeland. Beide sportpoints leveren al ruim 22 jaar clubkleding en teamkleding. Bovendien hebben wij een eigen drukkerij. Vanuit sportpoint Waasland verzorgen wij veel drukwerk voor verengingen en scholen.

Trainer Bayern Leverkussen met JAKO sportwaer - Teamcenter Brabant
Handbal speler gooit de bal JAKO sportwear - Teamcenter Brabant

Sportwear koop je bij sportpoint Teamcenter Brabant

Voor verschillende sporten kun je bij Teamcenter Brabant. Sportwear voor onder ander voetbal, hockey, volleybal, rugby, turnen, atletiek, korfbal, handbal en fietsen. Naast sportverengingen die sportwear afnemen bij Teamcenter Brabant weten ook scholen voor sportwear de weg te vinden naar ons. Niet alleen wedstrijdkleding maar ook presentatiepakken voor, voor en na de wedstrijd. Ook dan zorg je met sportwear voor een nette uitstraling van je verenging.

Je eigen shirtje ontwerpen bij sportpoint Teamcenter Brabant

Uitstraling is van doorslaggeven belang voor het imago. Bij Sportpoint Brabant is het mogelijk om je eigen shirtje te ontwerpen.  Samen met de verenging ontwerpen we dan een uniek custom made wedstrijd shirt. Uiteraard gaan hier meerdere beoordeelmomenten overheen. Aan de hand van wat de verenging wil, bepalen we het design en materiaal en natuurlijk de kleurencombinaties. Is het afnemen van een eigen ontworpen shirt duur? Vroeger moest je minimaal 50 stuks afnemen. Dit is inmiddels achterhaald. Zo kan het voor bijvoorbeeld zaalvoetbalteam al interessant zijn. Lees hier meer over een eigen shirtje ontwerpen

Hardlopen en fitness in JAKO sportwear - Teamcenter Brabant

Een sportpoint die investeert in jouw verenging

Teamcenter Brabant investeert in jouw verenging. Ja je lees het goed, wij willen een duurzame samenwerking opzetten. Zo ontvang je als verenging standaard onze inkoopsprijs. Bovendien krijgen wij vanuit de kledingmerken een budget te investeren in verengingen. Denk hierbij aan een vast bedrag gratis spullen uit de catalogus. Steek bijvoorbeeld de medewerkers achter de bal in een leuk nieuw shirt. Dit kun je prima doen van dit budget. Daarnaast richten wij een webshop voor jouw verenging in. Met een vaste commissie als clubbonus. Natuurlijk organiseren we ook pasdagen zodat de leden de kleding kunnen passen.

Een eigen clubwereld

Zoals gezegd richt sportpoint Brabant voor jouw verenging een clubwereld in. Clubwereld is een webshop voor jouw verenging waar de leden sportwear kunnen kopen. In samenspraak met de verenging richten we deze webshop in met de diverse sportwear. Bij Teamcenter Brabant zijn we er voor de verengingen dus wanneer er voor een Errea-sportwear wordt gekozen is het mogelijk om in overleg met de verenging ook Jako-voetballen op de website te promoten. Een voorbeeld van een clubwereld is de clubwereld van v.v Terneuzense Boys Natuurlijk maken wij ook seizoensgebonden aanbiedingen zoals bijvoorbeeld een winterpakket of juist een voorjaarspakket zodat de leden kunnen profiteren van seizoensgebonden aanbiedingen. En voor elke euro die wordt verkocht in de webshop ontvangt de verenging 10 cent. Een win-win situatie voor verenging en Teamcenter Brabant

Jako sporttassen - sportpoint Brabant

Nieuwsgierig wat Sportpoint Brabant voor jouw verenging of school kan betekenen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat sportpoint Brabant voor jouw vereniging kan betekenen. Wij investeren graag in jouw verenging en kijken uit naar een duurzame samenwerking met onze sportwear. Nieuwsgierig geworden, neem contact op met Thomas de Ridder accountmanager Teamcenter Brabant.

thomas@teamcenterbrabant.com
+31 (0)6 513 754 87

 

Sportpoint Brabant

Samen met de vereniging kijken we welk sportwear merk het best past bij een verenging. Maar ook of een eigen shirtje ontwerpen interessant is voor jouw verenging. Met een vast inkoopkorting en clubbonus vanuit clubwereld werken we ook samen aan de clubkas van jouw verenging.