Shirtje ontwerpen; bij Teamcenter Brabant ontwerpen we unieke wedstrijdshirts

Een uniek eigen team shirt ontwerpen

Steeds meer clubs willen een eigen shirtje ontwerpen. Of het nu voor een vriendenelftal is of juist voor het eerste dames elftal een eigen shirtje ontwerpen kan voor iedereen. Als fietsverenging ook een bijzonder shirt ontwerpen is ook al interessant. Vroeger was een eigen shirtje ontwerpen erg duur. Dit kwam mede omdat er minimaal zoveel stuks afgenomen moest worden. Dit hoeft vandaag de dag niet meer. Zo is het al mogelijk een eigen shirtje te ontwerpen bij een afname van 12 stuks. Een eigen shirtje ontwerpen doe je samen met Teamcenter Brabant.

3 vrouwen in een jako presentatiepak - Teamcenter Brabant
Jako teamkleding gedragen door 2 spelers - teamcenter Brabant

Het proces om een eigen shirtje te ontwerpen

Een eigen shirt ontwikkelen is niet moeilijk maar het is wel belangrijk om het proces goed te doorlopen. Er is een ruime keuze in design en materiaal voor jouw team shirt. Denk ook aan de verschillende kleurencombinaties. Zeker bij een fusieverenging of een samenwerking voor de jeugd is het mogelijk de verschillende club kleuren te verwerken in een team shirt. Daarnaast kijken we nog naar de hoogwaardige bedrukking, zodat de sponsort de aandacht krijgen die ze verdienen. Natuurlijk is dit proces niet in één keer afgerond en gaan er meerdere beoordelingsmomenten over tot er een definitief ontwerp is van jullie eigen team shirt.

3D-impressie van jouw ontworpen team shirt

Wanneer je een uniek team shirt laat ontwerpen door Teamcenter Brabant maken wij altijd een 3D-impressie van het ontwerp. Zo kun je, je nieuwe team shirt goed bekijken. Bovendien is het mogelijk om in de 3D-impressie van het team shirt ook een broekje en de sokken mee te nemen. Daarnaast verwerken we ook sponsoren die bedrukt worden op het team shirt. Op deze manier krijg je een goed gevoel van je nieuwe wedstrijdshirt of bijvoorbeeld fietskleding. Dit ziet er toch net even anders uit dan een geprinte versie.

3 spelers in een jako tenue - teamcenter Brabant

Kan ik ook bij JAKO teamkleding een shirtje ontwerpen

Bij Teamcenter Brabant werken wij met toonaangevende sportmerken, zoals Jako teamkleding en Errea teamkleding. Van beide merken kunnen wij een custom made team shirt ontwikkelen. Wanneer de gehele vereniging in Jako teamkleding speelt kun je voor een team of een speciaal moment een custom made Jako shirt ontwikkelen. Naast de bekende merken kunnen wij ook een shirtje ontwerpen in een private label.

Wil jij ook een uniek shirtje ontwerpen

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat Teamcenter Brabant voor jouw vereniging kan betekenen. Nieuwsgierig geworden, neem contact op met Thomas de Ridder accountmanager Teamcenter Brabant.

thomas@teamcenterbrabant.com
+31 (0)6 513 754 87

3 vrouwen in een jako tenue - teamcenter brabant

Voorbeelden 3D-impressies gemaakt door Teamcenter Brabant

Op de website van Teamcenter Zeeland en Teamcenter Waasland vind je nog meer 3d impressie van custom made team shirts.

Teamcenter Brabant

Steeds meer verengingen ontwerpen een eigen shirtje. Uitstraling is immers van doorslaggevend belang voor het imago. Bij custom made kledij voor een verenging is het belangrijk dat de verenging alles tot op het kleinste detail kan bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de Dom die bedrukt is in de team shirts van FC Utrecht. Dit kan ook voor jouw verenging.