Portfolio

Sinds de start van de Ridder Recreatie heeft Thomas enkele opdrachten uitgevoerd. Bekijk onderstaand de portfolio van de meest recente opdrachten.

Hoofd Jeugd Opleidingen

v.v. SEOLTO
september 2021 – heden

V.V. SEOLTO is een voetbalvereniging in Zevenbergen. Sinds september 2021 ben ik Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) van de jeugdafdeling. De jeugdafdeling beschikt over 19 jeugdelftallen van de JO7 t/m JO19. Door de groei in het aantal jeugdleden van de afgelopen jaren bij v.v. SEOLTO zijn ze nu klaar om de volgende stap te maken. Samen met de Technische Commissie geven we vorm aan de jeugdopleiding van v.v. SEOLTO. Denk hierbij o.a. maken van beleid in speelwijze en hoe leiden we op. 

Website: v.v. SEOLTO

Hoofdtrainer heren selectie

VVR
Augustus 2022 – heden

Hoofdtrainer van de heren selectie, in het seizoen 2022/2023 uitkomend in de 4de klasse C van de KNVB.

Het geven van trainingen, coachen van wedstrijden en het begeleiden van spelers in het amateurvoetbal.

Website: VVR

Trainer en mede-eigenaar
01-08-19 – heden

Soccertime Make Fun organiseert voetbaldagen bij verschillende verenigingen tijdens de schoolvakanties. Wij bieden een uitdagend voetbalprogramma aan welke alle facetten van het voetbal bevatten. Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar zijn van harte welkom, van keeper tot spits wel of geen lid van een voetbalverening. De verenigingen kost dit geen investering, in tegendeel. Voor het gebruik mogen maken van de velden ontvangen de vereniging een vergoeding. De ouders van de deelnemers betalen voor deelname aan deze toffe jeugdvoetbaldagen. 

Daarnaast organiseert Soccertime zogeheten fundagen. Deze fundagen kunnen worden aangevraagd door vereniging waarbij Soccertime voor de vereniging de organisatie van een toffe voetbaldag voor de jeugd van de desbetreffende vereniging volledig uithanden neemt en een super gaaf programma weg zet. 

Soccertime kan een beroep doen op ervaren voetbaltrainers. Op aanvraag kunnen wij ook ondersteunen met het wegzetten van een sterke jeugdopleiding doormiddel van het trainen van de aanwezig jeugdtrainers. 

Naast mijn werkzaamheden als het maken van de programma’s voor de jeugdvoetbaldagen ben ik als freelance SEO specialist verantwoordelijk voor de online vindbaarheid. 

Website: Soccertime Make Fun

Trainer en locatiemanager
01-09-21 – 01-07-2022

Code Oranje – Het Nederlands Voetbalinstituut is een (semi)professionele  jeugdopleiding waarbij spelers bij zijn of haar eigen club voetballen maar hun droom proberen werkelijkheid te worden. Is het een stap richting een BVO? Van een niet selectieteam naar een selectieteam? Of jezelf willen ontwikkelen. In een veilige omgeving kunnen jeugdspelers (6 jarige tot en met 23 jaar) hun droom nastreven. Binnen Code Oranje hebben ze niet de druk van het kunnen afvallen zoals dit wel gebruikelijk is bij een BVO. De faciliteiten die worden aangeboden zijn zeker gelijk of zelf beter dan binnen een BVO opleiding. Denk hierbij aan studiebegeleiding, fysieke training en loopscholing.

Binnen Code Oranje train ik (samen met andere trainers) de:

  • U8/U9 op maandagmiddag
  • U10/U11 en de U12 op dinsdagmiddag
  • Begeleid ik vanuit Code Oranje de onderbouwtrainingen die verzorgt worden door de studenten van Curio Sport & Bewegen. 

Meer informatie over Het Nederlands Voetbalinstituut vind je op de website van Code Oranje.

 

100% Teamwear
maart 2020 – heden

In maart 2020 ben ik aan de slag gegaan als accountmanager zuid-west Brabant voor Teamcenter Brabant. Teamcenter Brabant is onderdeel van dochterbedrijf Teamcenter Waasland. Onder Teamcenter Waasland valt ook Teamcenter Zeeland. In mijn rol als accountmanager bezoek ik (sport)verenigingen en scholen in zuid west Brabant voor hun (sport)kleding.

Teamcenter investeert ook in jouw verenging. Door middel van bijvoorbeeld de teamcenter club webshop. Wanneer leden in het club webshop producten bestellen krijgt de vereniging hier ook een commissie over.  Dit kan binnen de formule van teamcenter maar ook  voor eenmalige opdrachten. Bijvoorbeeld voor promotiekleding een vereniging. Binnen teamcenter vertegenwoordigen wij de grotere merken zoals onder andere Jako, Errea, Jartazi en Hummel.

100% Teamwear is exclusief dealer van de topsport kledingmerken Jako en Macron van de regio Zeeland en Noord-Brabant. Van het Italiaanse kleding Errea Autorised Reseller van zuid-Nederland. Daarnaast hebben wij ons binnen 100% Teamwear gespecialiseerd in custom made kleding. Hiermee creëer je een uniek wedstrijdshirt voor je vereniging of per elftal. Een custom made shirt is vaker al goedkoper wanneer er meerdere sponsoren op staan, clublogo en een rugnummer. 

Als (sport)verenging nieuwsgierig van 100% Teamwear voor jouw club of school kan betekenen? Ik kom graag een keer bij je langs en dan bespreken we geheel vrijblijvende mogelijkheden.

Wie bieden standaard:

  • Vaste korting op de cataloguswaarde
  • x-bedrag gratis cataloguswaarde materiaal per seizoen
  • Geen afname volume verplichting
  • Gratis clubwebshop 
  • Commissie op de verkoop door leden in de clubwebshop

E-mail: thomas@teamcenterzuidnederland.com
Telefoon: +31 (0)651 375 487

Naast mijn werkzaamheden als accountmanager adviseer ik het management op de online vindbaarheid als freelance SEO specialist. Naast de hoofdwebsite 100% Teamwear, help ik ook met de seo strategie van de webshops Errea Teamcenter en Teamcentershop

Kwekerij de Lindenborg
maart 2019 – heden

Als allround glastuinbouw medewerker zijn mijn werkzaamheden onder andere productiewerkzaamheden zoals oogsten en sorteren van de komkommers. Daarnaast overige gewaswerkzaamheden zoals het planten, indraaien, schoonzetten en ruimen van het gewas. 

Mijn inzet is flexibel op basis van de werkzaamheden en eigen agenda. 

Stichting ELBHO
juni 2019 – mei 2021 (vanaf mei parttime in dienst van Stichting ELBHO

In juni 2019 ben ik aan de slag gegaan als freelance erkenningsadviseur voor Stichting ELBHO. In zijn rol als erkenningsadviseur bezoekt hij bedrijven die graag erkent willen worden als erkend stagebedrijf in het hoger onderwijs.
Stichting ELBHO is een onafhankelijk orgaan dat in Nederland de erkenning van stagebedrijven voor opleidingen (Associate Degree, Bachelor en Master) in het hbo/wo verzorgt. Door stagebedrijven te erkennen borgen wij de kwaliteit van de (afstudeer)stage bij stagebedrijven in het hoger onderwijs. Stichting ELBHO hanteert een aantal voorwaarden waaraan stagebedrijven dienen te voldoen om ELBHO-erkend te worden. Zo wordt er onder andere gekeken naar de omvang van uw organisatie (aantal FTE), aantal stagebegeleiders, aantal stageplaatsen en faciliteiten. Indien aan de voorwaarden is voldaan, wordt de ELBHO-erkenning verleend.

Vanaf mei 2020 verzorgd ik ook de online marketing voor Stichting ELBHO. Onder het inplannen van Social media post, proactief meedenken over marketing strategieën en het opstellen van nieuwsbrieven. Het inplannen van social media post doe ik overigens niet alleen voor Stichting ELBHO maar ook voor HBO Stagemarkt. Naast deze werkzaamheden hou ik me ook bezig als freelance SEO specialist met consultancy met betrekking de online vindbaarheid van Stichting ELBHO en HBO-Stagemarkt. Deze werkzaamheden op SEO gebied voer ik nu nog steeds in loondienst uit.

Assistent HJO / onderbouw begeleider

RKVV JEKA
september 2020 – juli 2021

R.K.V.V Jeka is met ruim 1700 leden de grootste voetbalverenging van de regio Breda en één van de grootste verengingen van Noord-Brabant. Sinds september 2020 ben ik assistent Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) en begeleider onderbouw. Samen met de HJO zijn we samen bezig de jeugdopleiding van deze grootte verenging te hervormen. Mijn rol is het begeleiden van de onderbouwtrainers (circa 34 teams). De oefenstof wordt aangereikt door RKVV JEKA en ik begeleid de trainers actief op het veld op maandag (15.30 – 18.30 uur) en op woensdag (12.45 – 18.30 uur). Op woensdagmiddag is er een mooie samenwerking met Curio. Studenten van Curio lopen stage en trainen de jongste jeugd. Mijn rol als ass. HJO is samen met de HJO en de docent van Curio begeleiden van de studenten.  

Hoofdtrainer JO19-1 a.i.

RKVV JEKA
januari 2021 – maart 20221

In verband met het per direct stoppen van de trainer van de JO19-1 neem ik deze taak ad interim waar. De JO19-1 speelt in de 4de divisie.

Stichting de Paasheuvelgroep
juli 2019 – januari 2021

Wegens verkoop van de locatie Ossendrecht door Stichting Paasheuvelgroep is deze opdracht gestopt.

Per juli 2019 ben ik ingehuurd door Stichting de Paasheuvelgroep als interim bedrijfsleider voor een grote groepsaccommodatie in Noord-Brabant. Deze groepsaccommodatie heeft de beschikking over 396 bedden. De doelgroep van deze locatie zijn voornamelijk, scholen en verengingen. Tijdens hun verblijf op deze groepsaccommodatie zijn de groepen volledig in de catering. Dit betekend ook het bereiden van de warme maaltijd. Verder zijn de werkzaamheden van Thomas, het ontvangen van de gasten en het verhelpen van (kleine) storingen.

Vanaf 1 april 2020 is de interim opdracht omgezet in een freelance opdracht.

De Poetsers Total Car Cleaning
februari 2019 – januari 2021

In opdracht van de Poetsers Total Car Cleaning  in Ermelo hebben wij hun website mogen bouwen. Hierbij hebben we in goede samenspraak en na verschillende inspraaksessies deze website ontworpen. De opdrachtgevers hebben er voor gekozen om zelf voor SEO content te zorgen. Wanneer er nieuwe content is (blog of SEO) dan plaatsen wij deze tekst op de website. De opdrachtgever heeft zelf uiteraard ook toegang tot haar back-office. 

Wie zijn mijn opdrachtgevers