Portfolio

Sinds de start van de Ridder Recreatie heeft Thomas enkele opdrachten uitgevoerd. Bekijk onderstaand de portfolio van de meest recente opdrachten.

Code Oranje – Het Nederlands Voetbalinstituut is een (semi)professionele  jeugdopleiding waarbij spelers bij zijn of haar eigen club voetballen maar hun droom proberen werkelijkheid te worden. Is het een stap richting een BVO? Van een niet selectieteam naar een selectieteam? Of jezelf willen ontwikkelen. In een veilige omgeving kunnen jeugdspelers (6 jarige tot en met 23 jaar) hun droom nastreven. Binnen Code Oranje hebben ze niet de druk van het kunnen afvallen zoals dit wel gebruikelijk is bij een BVO. De faciliteiten die worden aangeboden zijn zeker gelijk of zelf beter dan binnen een BVO opleiding. Denk hierbij aan studiebegeleiding, fysieke training en loopscholing.

Binnen Code Oranje train ik (samen met andere trainers) de:

  • U8/U9 op maandagmiddag
  • U10/U11 en de U12 op dinsdagmiddag
  • Begeleid ik vanuit Code Oranje de onderbouwtrainingen die verzorgt worden door de studenten van Curio Sport & Bewegen. 

Meer informatie over Het Nederlands Voetbalinstituut vind je op de website van Code Oranje.

 

Hoofd Jeugd Opleidingen

v.v. SEOLTO
september 2021 – heden

V.V. SEOLTO is een voetbalvereniging in Zevenbergen. Sinds september 2021 ben ik Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) van de jeugdafdeling. De jeugdafdeling beschikt over 19 jeugdelftallen van de JO7 t/m JO19. Door de groei in het aantal jeugdleden van de afgelopen jaren bij v.v. SEOLTO zijn ze nu klaar om de volgende stap te maken. Samen met de Technische Commissie geven we vorm aan de jeugdopleiding van v.v. SEOLTO. Denk hierbij o.a. maken van beleid in speelwijze en hoe leiden we op. 

Website: v.v. SEOLTO

Teamcenter Brabant
maart 2020 – heden

In maart 2020 ben ik aan de slag gegaan als accountmanager zuid-west Brabant voor Teamcenter Brabant. Teamcenter Brabant is onderdeel van dochterbedrijf Teamcenter Waasland. Onder Teamcenter Waasland valt ook Teamcenter Zeeland. In mijn rol als accountmanager bezoek ik (sport)verenigingen en scholen in zuid west Brabant voor hun (sport)kleding.

Teamcenter investeert ook in jouw verenging. Door middel van bijvoorbeeld de teamcenter club webshop. Wanneer leden in het club webshop producten bestellen krijgt de vereniging hier ook een commissie over.  Dit kan binnen de formule van teamcenter maar ook  voor eenmalige opdrachten. Bijvoorbeeld voor promotiekleding een vereniging. Binnen teamcenter vertegenwoordigen wij de grotere merken zoals onder andere Jako, Errea, Jartazi en Hummel.

Als (sport)verenging nieuwsgierig van Teamcenter Brabant voor jouw club of school kan betekenen? Ik kom graag een keer bij je langs en dan bespreken we geheel vrijblijvende mogelijkheden.

E-mail: thomas@teamcenterbrabant.com
Telefoon: +31 (0)651 375 487

 

Kwekerij de Lindenborg
maart 2019 – heden

Als allround glastuinbouw medewerker zijn mijn werkzaamheden onder andere productiewerkzaamheden zoals oogsten en sorteren van de komkommers. Daarnaast overige gewaswerkzaamheden zoals het planten, indraaien, schoonzetten en ruimen van het gewas. 

Mijn inzet is flexibel op basis van de werkzaamheden en eigen agenda. 

Stichting ELBHO
juni 2019 – mei 2021 (vanaf mei parttime in dienst van Stichting ELBHO

In juni 2019 ben ik aan de slag gegaan als freelance erkenningsadviseur voor Stichting ELBHO. In zijn rol als erkenningsadviseur bezoekt hij bedrijven die graag erkent willen worden als erkend stagebedrijf in het hoger onderwijs.
Stichting ELBHO is een onafhankelijk orgaan dat in Nederland de erkenning van stagebedrijven voor opleidingen (Associate Degree, Bachelor en Master) in het hbo/wo verzorgt. Door stagebedrijven te erkennen borgen wij de kwaliteit van de (afstudeer)stage bij stagebedrijven in het hoger onderwijs. Stichting ELBHO hanteert een aantal voorwaarden waaraan stagebedrijven dienen te voldoen om ELBHO-erkend te worden. Zo wordt er onder andere gekeken naar de omvang van uw organisatie (aantal FTE), aantal stagebegeleiders, aantal stageplaatsen en faciliteiten. Indien aan de voorwaarden is voldaan, wordt de ELBHO-erkenning verleend.

Vanaf mei 2020 verzorgd ik ook de online marketing voor Stichting ELBHO. Onder het inplannen van Social media post, proactief meedenken over marketing strategieën en het opstellen van nieuwsbrieven. Het inplannen van social media post doe ik overigens niet alleen voor Stichting ELBHO maar ook voor HBO Stagemarkt. 

Assistent HJO / onderbouw begeleider

RKVV JEKA
september 2020 – juli 2021

R.K.V.V Jeka is met ruim 1700 leden de grootste voetbalverenging van de regio Breda en één van de grootste verengingen van Noord-Brabant. Sinds september 2020 ben ik assistent Hoofd Jeugd Opleidingen (HJO) en begeleider onderbouw. Samen met de HJO zijn we samen bezig de jeugdopleiding van deze grootte verenging te hervormen. Mijn rol is het begeleiden van de onderbouwtrainers (circa 34 teams). De oefenstof wordt aangereikt door RKVV JEKA en ik begeleid de trainers actief op het veld op maandag (15.30 – 18.30 uur) en op woensdag (12.45 – 18.30 uur). Op woensdagmiddag is er een mooie samenwerking met Curio. Studenten van Curio lopen stage en trainen de jongste jeugd. Mijn rol als ass. HJO is samen met de HJO en de docent van Curio begeleiden van de studenten.  

Hoofdtrainer JO19-1 a.i.

RKVV JEKA
januari 2021 – heden

In verband met het per direct stoppen van de trainer van de JO19-1 neem ik deze taak ad interim waar. De JO19-1 speelt in de 4de divisie.

Stichting de Paasheuvelgroep
juli 2019 – januari 2021

Wegens verkoop van de locatie Ossendrecht door Stichting Paasheuvelgroep is deze opdracht gestopt.

Per juli 2019 ben ik ingehuurd door Stichting de Paasheuvelgroep als interim bedrijfsleider voor een grote groepsaccommodatie in Noord-Brabant. Deze groepsaccommodatie heeft de beschikking over 396 bedden. De doelgroep van deze locatie zijn voornamelijk, scholen en verengingen. Tijdens hun verblijf op deze groepsaccommodatie zijn de groepen volledig in de catering. Dit betekend ook het bereiden van de warme maaltijd. Verder zijn de werkzaamheden van Thomas, het ontvangen van de gasten en het verhelpen van (kleine) storingen.

Vanaf 1 april 2020 is de interim opdracht omgezet in een freelance opdracht.

De Poetsers Total Car Cleaning
februari 2019 – januari 2021

In opdracht van de Poetsers Total Car Cleaning  in Ermelo hebben wij hun website mogen bouwen. Hierbij hebben we in goede samenspraak en na verschillende inspraaksessies deze website ontworpen. De opdrachtgevers hebben er voor gekozen om zelf voor SEO content te zorgen. Wanneer er nieuwe content is (blog of SEO) dan plaatsen wij deze tekst op de website. De opdrachtgever heeft zelf uiteraard ook toegang tot haar back-office. 

Wie zijn mijn opdrachtgevers