Verhuurbemiddeling

U heeft een vakantiehuis gekocht en wilt hier zelf (deels) gebruik van maken. In de periode dat u geen gebruik maakt van uw vakantiehuis wilt u uw vakantiehuis graag verhuren. Bovendien zorgt de verhuur ervoor dat u ook rendement kan draaien op uw vakantiehuis. Maar heeft u zin om bij de toonaangevende touroperators hun kalander bij te houden evenals het contact en de vragen van potentiële huurders te beantwoorden? Achter betalingen aan te jagen? Kortom bij het verhuren van uw vakantiehuis komt nog een hoop kijken. Ook voor de verhuurbemiddeling van uw vakantiehuis bent u bij de Ridder Recreatie aan het juiste adres.

Uw vakantiehuis verhuren

De Ridder Recreatie heeft haar eigen verhuurlabel. Onder dit label (Vriendenprijsreizen) worden de aangesloten vakantiehuizen verhuurd. De vakantiewoningen zijn online via het internet of telefonisch te boeken. Op het gebied van verhuur wordt nauw samengewerkt met Booking.com, AirBnB, Micazu, Homeaway. De samenwerking is er op gebaseerd om voor u een zo optimaal mogelijke gevulde kalander te krijgen. Bovendien betekend (veel) verhuur ook een mooi rendement voor u. De Ridder Recreatie ontzorgt u en houd alle deze kalanders voor u bij. In samenspraak met u bepalen we de verhuurprijzen van uw vakantiehuis. Bovendien zetten we samen eventuele kortingsacties in. Heeft u een negatieve ervaring gehad met één van onze boekingspartners? U bepaald waar we uw vakantiewoning wegzetten. Kortom wanneer u de verhuurbemiddeling laat uitvoeren door de Ridder Recreatie willen wij maatwerk leveren.

Verhuurbemiddeling bij de Ridder Recreatie

De werkzaamheden voor de verhuurbemiddelaar bestaan in hoofdlijnen uit:

  • Samen de prijzen bepalen
  • De reservering en feitelijke verhuur
  • Uw vakantiewoning aanbieden bij onze boekingspartners
  • Inning van de huren en eventuele bijkomende kosten
  • Maandelijkse afrekening van de huurgelden
  • De zorg voor correcte informatie aan de gastheer en/of gastvrouw
  • Evalueren na afloop van het seizoen

Een eigen website om de verhuur te promoten

Wilt u een eigen website voor het verhuren van uw vakantiehuis. Naast de diensten die wij aanbieden voor de verhuurbemiddeling bieden wij u bovendien aan om een eigen website te bouwen. Op deze manier kunnen gasten uw woningen ook vinden in Google. Uiteraard draagt dit bij aan een hoger verhuuropbrengst.

Wilt u graag een eigen website voor uw vakantiehuis? Neem hiervoor contact op met ons. Na verschillende inspraaksessies gaan wij voor u aan de slag om een website te bouwen.

Verhuurcontract

Wij zijn overtuigd van ons zelf en geloven erin dat als u tevreden bent over de verhuurbemiddeling en het rendement van uw vakantiehuis u niet bij ons weg gaat. Daarom werken wij niet met langdurige contracten. Bent u niet tevreden? Vallen de opbrengsten tegen? Dan gaan wij graag het gesprek met u aan. Heeft u niet het gevoel dat er verbetering in komt? Dan kunt u per direct de verhuur bij ons stoppen.

Benieuwd wat de Ridder Recreatie voor u kan betekenen in de verhuurbemiddeling van uw vakantiehuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons.