(online) marketing

In overleg met u kunnen wij u ondersteuning bieden met betrekking tot de (online) marketing en sales van uw bedrijf. Het opstellen en uitvoeren van een commercieel plan op basis van specifieke kenmerken, positionering, prijsstrategie, communicatiekanalen, promotie, internet, klant- tevredenheidsonderzoek, aftersales, et cetera.

Op zoek naar een freelance online marketeer

Door het inhuren van mij als freelance online marketeer kan ik u helpen om uw bedrijf online te promoten. Op deze manier help ik je als bedrijf (online) te groeien. Zelf heeft u dan tijd om te blijven focussen op uw business. Juist waar u goed in bent. Veel bedrijven hebben namelijk de online marketingkennis niet in huis. De grote marketingbureaus weten vaak niet wat erin in uw bedrijf speelt. Bovendien zijn ze vaak erg duur. Als freelance online marketeer kan ik je helpen en gaan we samen ervoor zorgen dat uw bedrijf online goed vindbaar is.  

Online marketingbureaus

Zelf heb ik regelmatig met (grote) marketingbureaus aan tafel gezeten om de online marketing uit te besteden aan één van deze bedrijven. Ik zat toen aan de andere kant van de tafel. Deze bedrijven konden vooral aangeven wat er niet goed gaat, er veel beter kan en veel vaktermen gebruiken.

Ik geloof heel erg dat online marketing een samenwerking is tussen marketeer en het bedrijf, in dit geval uw bedrijf. Wanneer wij spreken over een samenwerking zorgen wij er ook voor dat alles wat wij op online marketing gebied doen, duidelijk en begrijpbaar is. In overleg zal ik dan ook mijn online marketing werkzaamheden uitvoeren bij u op kantoor. 

Een lange termijnvisie in plaats van quick wins

Door inmiddels met verschillende (online) marketing bureaus te hebben gewerkt. Weet ik uit ervaring dat quick wins op de lange termijn weinig effect heeft. Door samen doelen af te spreken en te kijken naar de stip op de horizon waar u als bedrijf heen wilt stemmen we een lange termijn strategie af.

Opzoek naar een flexibele samenwerking met een freelance online marketeer

 

Wanneer je op een praktische manier wilt samenwerken met een freelance online marketeer. Een freelance online marketeer die ook graag bij u op kantoor werkt en zo feeling heeft met uw bedrijf. Samen met u, uw bedrijf (online) te laten groeien. Dan ben ik de juiste persoon om als uw freelance online marketeer aan de slag te gaan. Ik kom graag met u in contact.

SE Ranking 

Sinds 2020 maken wij gebruik van SE Ranking. SE Ranking is software  voor (online) marketeers. Zo kunnen we een zoekwoordenonderzoek doen, concurrentieonderzoek en kunnen we onder andere backlinks monitoren. Middels een rapportage kunnen wij u precies de ontwikkelingen en voortgang laten zien. Door eenvoudig Google Analytics en Google Search Console te koppelen kunnen we werken vanuit één dashboard. 

Samenwerken met andere (online) marketeers

 

Doordat (online) marketing  zo breed is werk ik samen met een aantal collega bedrijven.  Mocht ik niet over de juiste kennis beschikken dan kan ik een aantal samenwerkingspartners aan u vorstellen. Het eventueel inschakelen van één van de partners van de Ridder Recreatie gaat altijd in overleg met u. Bovendien heb ik er ook geen moeite mee als u direct met één van onze partners afspraken maakt. In sommige gevallen scheelt dit  u wellicht weer onnodige kosten. Kosten die u beter kunt inzetten voor uw bedrijf.

Ik sta ook open voor samenwerkingen met andere marketingbureaus. Ben je opzoek naar een SEO specialist en heb je een freelance opdracht voor SEO optimalisatie. Voor korte opdrachten of juist voor een langdurige samenwerking. Wil je met een aantal freelance (online) marketeers een samenwerking opstarten zodat je klanten / opdrachtgevers een compleet pakket kunt aanbieden? Één aanspreekpunt voor de klant. Geen discussie meer tussen bijvoorbeeld websitebouwer en SEO specialist maar de klant compleet ontzorgen. Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.