Interim management

Interim-management

Interim-management. Er vertrekt iemand, maar er is een vacature stop. Of er is behoeft aan een extern persoon die andere ervaringen heeft om samen de organisatie naar een hoger plan te trekken. Het kan natuurlijk ook zijn dat binnen uw bedrijf tijdelijke een onderbezetting is ontstaan. Er zijn verschillende redenen waardoor u als eigenaar van een vakantiepark (tijdelijk) het vakantiepark niet meer kan aansturen. Hierdoor heeft u behoeft aan een tijdelijke (management)ondersteuning. Dan is het slim om een professionele interim specialist in te zetten. Een specialist die geen historie en geen toekomst heeft. Door het inzetten van een interimmer kunnen processen snel in goede banen worden geleid.

Waarom een interim-manager inhuren

Vanuit mijn eenmanszaak de Ridder Recreatie kunt u mij inhuren als interim manager. Een interim manager brengt een extra dimensie voor uw bedrijf. In een persoonlijk gesprek met u als eigenaar bespreken we de behoefte. Dit kan zijn van het tijdelijk overnemen van de dagelijkse leiding (bijvoorbeeld in geval van ziekte) tot het in kaart brengen van processen op de werkvloer. Afhankelijk van de opdracht kan ik één of meerdere dagen in de week op uw vakantiepark aanwezig zijn om voor u het management te verzorgen. 

Interim moet praktisch zijn

Vanuit mijn ruim ervaring weet ik waar de behoeften liggen in de sector; praktische en haalbare oplossingen. Geen dure dikke theoretische rapporten die vervolgens in een la verdwijnen. Ik heb een hand-on mentaliteit en kan me in een hele korte tijd een beeld vormen van uw bedrijf, de eventuele problemen en de mogelijke oplossingen. Wanneer u een interim manager inhuurt, levert het u een nieuwe kijk van buitenaf op. Het helpt u de oplossing te vinden die u zelf misschien wellicht niet meer ziet.

Bent u opzoek naar interimmer

Heeft u wegens krimp of juist groei behoefte aan een tijdelijke invulling. Dan kan een interim medewerker een passende oplossing zijn. De Ridder Recreatie biedt u in deze de helpende hand. Wij komen graag met u in contact. Onder het genot van een kop heerlijk koffie bespreken we uitvoerig de interim opdracht. 

Reverentie 

Bij Stichting Paasheuvelgroep kunt u een reverentie opvragen over mijn periode bij de Paasheuvelgroep (10 maanden interim en 8 maanden freelance). Ik ben door het werving- en selectiebureau Recreamatch in contact gekomen.