Organisatie van het dagelijks beheer

Bent u bezig met een ontwikkeling van bijvoorbeeld een vakantiepark? Vindt u het prettig als een extern persoon mee kijkt en meedenkt in het beheer en exploitatie van uw ontwikkeling. De Ridder Recreatie is gespecialiseerd in de verhuur en beheer van vakantieparken en campings. Bij een aantal nieuwbouw projecten is Thomas de Ridder van de Ridder Recreatie betrokken geweest. Sommige projecten zijn inmiddels gerealiseerd en ander projecten moeten nog gerealiseerd worden.

Projectontwikkeling

Bent u bezig met de ontwikkeling van uw vakantiepark? Heeft u behoefte aan een scherpe blik en (goede) ideeën? In het verleden is Thomas de Ridder van de Ridder Recreatie regelmatig betrokken geweest bij de ontwikkeling van een vakantiepark. Letterlijk heeft hij mee aan de tekentafel gestaan van nieuw te bouwen vakantieparken. Vaak werd Thomas gevraagd om een stuk onderzoek te doen naar mogelijke verhuurprijzen. Maar ook welke wensen heeft de gast anno nu. Evenals het maken van een beheer en exploitatiebegroting in opdracht van de projectontwikkelaar. Door zijn jarenlange ervaring kan hij praktische zaken aangeven waar je in de bouw op moet letten zodat zaken in het beheer eenvoudiger zijn.

Organisatie van het dagelijks beheer

Of u nu een projectontwikkelaar bent. Een exploitant van een vakantiepark of een verenging van eigenaren bent. Iedereen wil graag ontzorgt worden in het beheer van haar vakantiepark. In hoofdlijnen omvat de organisatie van het dagelijks beheer de volgende zaken;

  • Receptiediensten
  • (Storings)onderhoud
  • Tuinonderhoud
  • Zwembadonderhoud
  • Schoonmaak
  • Horeca- en retail exploitatie
  • Vuilafvoer
  • 24 uur bereikbaarheid
  • Toezichthoudend

Onze dienstverlening is er op gericht om de eigenaar te ontzorgen. Bovendien is het ook mogelijk dit te beperken tot (interim) managementvoering van het park. Aansturing van alle relevante bedrijfsdisciplines gebeurt op basis van het afgesproken beleid en de financiële kaders (beleid, doelstellingen en begroting).

Op deze wijze bieden wij u een totaal beheerpakket waarmee wij u kunnen ontzorgen in het beheer van een vakantiepark, camping of groepsaccommodatie. Uiteraard is het ook mogelijk om delen van het beheer uit te laten voeren door De Ridder Recreatie. Uiteindelijk gaat het niet om wat wij willen maar waar wij u mee kunnen helpen. Wij bieden hierin veel flexibiliteit. Benieuwd naar onze à la carte formule? Graag gaan wij hier het gesprek met u over aan. En kijken we waar u behoefte is en bieden wij graag maatwerk aan door een opmaat gemaakt pakket aan te bieden. Het gaat tenslotte om uw vraagstuk en hierbij moeten onze diensten aansluiten.

Bent u benieuwd wat de Ridder Recreatie voor uw projectontwikkeling of beheer en exploitatie kan betekenen? Wij komen graag met u in contact.